Menjador

Home/Menjador
Menjador 2018-01-29T08:51:02+00:00

El menjador: una de les apostes de l'AMPA

Ja fa anys que l'AMPA de l'Era confia en gestionar personalment el menjador de l'escola: creiem que és important per la bona alimentació dels nostres fills .

Menjador

Des de l’AMPA gestionem el servei de menjador. Perquè el menjador doni servei a la gran demanda que té disposem de 2 cuineres, 1 ajudant de cuina, 11 monitors i monitores i 1 coordinadora. Fan ús del servei de menjador uns 250 nens i nenes.

El menjador s’organitza per torns. El primer torn comença a les 12.30, per als nens i nenes de P-3 fins a 2n. El segon torn comença a les 13.30 per als alumnes de 3r, 4t, 5è i 6è.

Durant el curs hi ha tres menús diferents: el menú de tardor, el menú d’hivern i el menú de primavera. Els menús els ha elaborat per una Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica. D’aquesta manera, ens assegurem que els menús que se serveixen al menjador són variats i equilibrats.

 

Els menús del menjador 2017-18

Acollida matins-tardes

L’AMPA també organitza el servei d’acollida de matí, de  3/4 de 8 a 9. En cas que l’alumne arribi abans de 2/4 de nou, se li serveix l’esmorzar.

El servei d’acollida de tarda s’ofereix de 2/4 de 5 fins a les 6 de la tarda.

Menú bàsic dels esmorzars (servei de matí)

DILLUNS
DIMARTS
DIMECRES
DIJOUS
DIVENDRES
Llet o suc o iogurt
Pa amb mantega i melmelada
Llet o suc o iogurt.
Cereals o galetes
Llet o suc o iogurt.
Pa amb tomàquet i llonganissa
Llet o suc o iogurt.
Cereals.
Croissant o pa amb xocolata
Llet o suc o iogurt.
Pa amb tomàquet amb catalana i formatge